Transport si retururi

LIVRARE PROSDUSE

Toate livrările vor fi efectuate la adresa dvs. specificată în comandă prin curier DPD Romania in termen de 3-5 zile lucratoare.


ANULAREA COMENZII

Pentru a anula o comandă, trimiteți-ne un e-mail la contact@isolaparadise.com în termen de 48 de ore, iar echipa noastră va anula și va restitui metoda originală de plată pentru dvs.


POLITICA DE RETUR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, ISOLA PARADISE  iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. 

 Va rugam sa trimiteti cererea de retur la adresa contact@isolaparadise.com , dupa ce cererea dvs. a fost acceptata va vom oferi informatiile despre cum si unde sa trimiteti pachetul, in cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic. Nu vor fi acceptate articolele trimise fara a solicita mai întai returul.

In cazul unei decizii de returnare, va va fi restituita suma integrala pentru bunurile si serviciile platite intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra.Ne asumam obligatia de a va returna banii in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost)

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa contact@isolaparadise.com , impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi organizat de catre ISOLA PARADISE.   


POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa contact@isolaparadise.com in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost).


CONDITII DE RETUR/SCHIMB

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur in sediul magazinul online, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de catre www.isolaparadise.com 

 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Pentru alte detalii privind livrarea/returul produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.